Regie: Toine Mertens
Spel: Jos Thijssen, Ine Erdkamp, Maria Smeets, Leon Nelissen, Roos Schreurs, Ine Parren, René Parren

Over de voorstelling:

De psychiater Bertrand, altijd al een rokkenjager geweest, is op latere leeftijd getrouwd met Annette. Alleen is daar de sturende hand van tante Charlotte voor nodig geweest. Tante Charlotte, die als peettante van Bertrand zich mede verantwoordelijk voelde voor het “welzijn” van hem, heeft alle invloed aangewend om Bertrand te laten trouwen met haar nicht Annette. Na een paar jaar huwelijk krijgt Annette genoeg van de escapades van Bertrand, die zich in haar ogen te nadrukkelijk bezig houdt met zijn vrouwelijke patiënten. Ze besluiten tot scheiding en de advocaten zijn al ingeschakeld.

Bertrand heeft dit weekend voor zichzelf al helemaal uitgestippeld……. Een heerlijk vrij weekend samen met de aantrekkelijke secretaresse Wendy naar zee in Domburg. Na het ontbijt zal Bertrand alleen de nieuwe dienstbode Laetitia nog moeten instrueren die voor de eerste keer een heel weekend alleen in huis moet blijven. Heel normale dingen tot het moment dat Laetitia een nieuwe gast aankondigt: Annette de Jong!!

Als tante Charlotte een nieuw bezoek per brief aankondigt, die ook nog eens één dag te laat wordt bezorgd, is goede raad duur. Want hoe te verklaren aan tante Charlotte dat Annette inmiddels niet meer in het huis van Bertrand woont….. en wie van hun twee vertelt dat nu aan tante Charlotte, die voor beide toch veel betekent. Geen van beide wil in de ogen van tante Charlotte de aanstichter zijn van de scheiding.

Dit gegeven levert genoeg inspiratie voor een avond vol verwikkelingen. Kijkt u zelf maar……