Foto spelers Heibel inne Hoeaf

Toneelgroep Spot Aan Wessem speelt de klucht: “Heibel inne Hoeaf!”

Even buiten het dorp ligt een volkstuinencomplex. Een kleine gemeenschap op zich. De gebruikers van de volkstuintjes geven ieder op hun eigen manier invulling aan het begrip tuinieren. De meningen hierover zijn nogal verdeeld. Conflicten kunnen dan ook niet uitblijven. Ieder voor zich probeert zijn tuintje zo netjes mogelijk te houden. De grenzen zijn duidelijk afgebakend, de keuze van de aanplant is zeer persoonlijk en goede raad wordt gezien als bemoeizucht. Van samenwerking is geen sprake. Het is tenslotte MIJN tuin.
Een bijzondere vondst op het perceel dwingt de tuinliefhebbers echter om hun mening over elkaar bij te stellen en de handen in elkaar te slaan.

“Heibel inne Hoeaf!” Een hilarische komedie over het wel en wee van de leden van de vereniging vrienden van de Hanggeranium. 30 jaar na onze eerste uitvoering (1985 Zilveruitjes en Augurken) bezorgden wij ons publiek een geweldige avond, waarbij een aanslag werd gepleegd op uw lachspieren en u mogelijk nog iets leerde over tuinieren!!

De spelers: Ernestine van Buggenum, Dionne Hennissen, Roos Schreurs, Maria Smeets, Roy Egas, Leon Nelissen en Jos Thijssen,
De regie was in handen van Viginie Michiels.